1909-ben egy havas decemberi éjszakán- a Csend ucca 1 sz házban az Athenaeum Nyomda kottaszedő nyomdászának családjába 10. gyermekként egy kislány született , akit Stefi névre kereszteltek a tabáni templomban...(Készült ez a blog anyám és nagyapám emlékére...)
Article and photo copying is prohibited

2014. június 17., kedd

ELADÓ,KIADÓ A TABÁNBAN,CSÖNDES HELYEN.....KILÁTÁSSAL A DUNÁRA...

Ez is Tabán,.Valahogy megmenekült az 1933-as bontástól-úgy látszik Horthyné őnagyságának  elkerülte a figyelmét, nem bombázták le az amerikaiak 1944.ben , Buda ostromakor az oroszok nem ágyúzták széjjel,megmaradt épen, firenzei reneszánsz stílusban Arról nem is beszélve:terezte Ybl Miklós.Most kiadó vagy eladó,amelyik tetszik.Hogy a kedves érdeklődő gusztust kapjon, néhány impozáns képet is közöl az inmgatlanról a hirdető cég.

 Futballpálya nagyságú belső terek, grandiózus lépcsőház , hangulatos drink-room és kárytaszoba.Kimondottan ajánljuk klubhelyiségnek vagy  nagycsaládosoknak.Ja és majd elfelejtettem : Esküvők lebomyolítására is alkalmas! Nagyon sokan elférnek benne és nem is kell különösképpen szoronganiuk.

No de lássuk a hirdetést.

1455 m2-es villa 1997 m2-es parkban  dunai kilátással






1875-ben, firenzei reneszánsz stílusban épült, műemléki védettség alatt álló, 1455 nm-es dunai panorámás villa eladó, 1997 nm-es, szökőkúttal díszített parkban. Az épület többszintes, a szintek között elegáns márványlépcső szolgálja a kényelmes közlekedést. 1992-ben eredeti stílusában újították fel. A gyönyörű épület alkalmas exluzív magánklub kialakítására, fogadások, konferenciák lebonyolítására, magas színvonalú esküvők megtartására. Az épület elhelyezkedése, minősége és eleganciája hűen fogja tükrözni a leendő funkció legmagasabb színvonalát! A villa teljes dokumentációja, képgalériája, helyszínrajza, műszaki leírása irodánkban megtekinthető.

 Az épület 13.750.000,- Ft/hó összegért bérelhető is! (sorsz: 13449)
,

Persze .ha  valaki meg akarja venni,némileg többet kell leperkálnia, de a kilátás szerintünk minden pénzt megér ezért jól tessék a karosszékben megkapaszkodni :
a vételár     3.000.050.000.000-Ft-azaz
                   hárommilliárdötvenmillió forint

Alkalmi vétel,mondhatnánk. Akit érdekel az ajánlat, jelentkezzen 
a start@startingatlan.hu email címen ANDINÁL (akinél mi is jelentkezünk a jutalékért)
Tabán 2014 június 17.




A tisztességes tájékoztatás jegyében elárulhatjuk ,hogy  az épületet megvenni mostanában  nem igazán jó befektettés, a VÁRKERT KASZINÓ,lánykori nevén Várkert Kioszk,utoljára Várkert Palota (mert róla van szó) kasznóként nem üzemeltethető (hacsak nem Andy Vajnának hívják a vevőt, étteremnek kicsit drága . Nem beszélve arról, a Várbazár körüli lázas sürgés-forgás  árt a csöndes hely nyugalmának is.
Puccos esküvőket  persze lehet benne rendezni,már ha a násznéáp meg tudja közelíteni  a szomszédos építkezés miatt a helyszínt. Hát ilyen a mi szerencsénk..



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése